WONINGISOLATIE
NEDERLAND.

Woningisolatie Nederland is een isolatiebedrijf, gevestigd in Zwolle. Ze houden zich bezig met verschillende vormen van woningisolatie (en herstel) en het plaatsen van en adviseren over zonnepanelen. Daarnaast bieden ze informatie en advies op het gebied van subsidies en energie labels.

BRAND CASE.

Opdrachtgever:
Woningisolatie Nederland

Diensten:
Webdevelopment en social media marketing.

In 2020 is Woningisolatie Nederland opgericht. Voor een nieuw bedrijf is het belangrijk om direct goed zichtbaar te zijn. Woningisolatie Nederland kwam destijds dan ook met het verzoek of wij een website konden ontwikkelen. Om de doelgroep te bereiken en het bedrijf op de kaart te zetten, hebben we zakelijke social media accounts aangemaakt en juist ingesteld. Daarnaast hebben we in de beginfase diverse social media berichten gecreëerd en gepubliceerd op de kanalen van Woningisolatie Nederland. 

WEBDEVELOPMENT

Voor een goede vind- en zichtbaarheid zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een website voor Woningisolatie Nederland. Het doel van de website is om bezoekers te informeren over de onderneming en over de diensten die ze aanbieden. De vormgeving van de website is gebaseerd op hun bestaande logo en is naar alle pagina’s doorgetrokken. Op deze manier hebben we overal dezelfde professionele en herkenbare uitstraling voor Woningisolatie Nederland gecreëerd.

De website bestaat uit meerdere pagina’s, waaronder: een pagina over het bedrijf, aparte pagina’s voor alle vormen van isolatie, een pagina over zonnepanelen en een pagina over subsidies en energie labels. Daarnaast beschikt de website over een contactpagina met contactgegevens van de onderneming. Op deze pagina hebben we ook een contactformulier geïmplementeerd, zodat bezoekers van de website direct informatie kunnen opvragen over een bepaalde dienst.

Alle pagina’s zijn op een overzichtelijke manier ingericht en bevatten relevante informatie voor de doelgroep. Verschillende pagina’s zijn voorzien van buttons die bezoekers door de website heen leiden. De website is van alle gemakken voorzien, technisch goed opgebouwd voor zoekmachines en via verschillende apparaten goed te bezoeken.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Het zakelijk inzetten op social media is een mooie en effectieve manier om online zichtbaar te zijn met je bedrijf, je doelgroep te bereiken en de naamsbekendheid te vergroten. Voor Woningisolatie Nederland hebben we de zakelijke accounts op Facebook, Instagram en LinkedIn aangemaakt en juist ingesteld. Naast het instellen van de bedrijfsaccounts, hebben we de onderneming ook op weg geholpen door diverse social media berichten te ontwikkelen en te publiceren. De berichten waren gefocust op de dienstverlening en dienden vooral om de doelgroep te informeren.

GRATIS DOWNLOADEN

BRAND FOR LIFE
INHAAKKALENDER 2024.

Vul hieronder je gegevens in en ga direct aan de slag.