ENTHOUSIAST, CREATIEF EN BETROKKEN

TEAM BRAND FOR LIFE.

Wij zijn een full-service marketing- en communicatiebureau dat zich sinds 2016 met veel passie en enthousiasme inzet voor verschillende soorten bedrijven. Met ons creatieve team werken we dagelijks aan zowel omvangrijke als kleine marketingvraagstukken. Niks is ons te gek! 

Door middel van onze betrokkenheid, expertise en resultaatgerichte instelling weten wij online en offline het verschil te maken. Wij zijn de marketingpartner die met jou de uitdaging aan gaat. 

HET DRAAIT BIJ ONS OM JOUW MERK.

WIJ STAAN KLAAR VOOR JOU

MEET THE TEAM.

Ons team bestaat uit een enthousiaste groep professionals die tot het uiterste gaan voor onze opdrachtgevers. Van conceptdenkers, designers tot aan developers, marketeers en video- en fotografen. Wij hebben alle expertise in huis om jouw merk te versterken! 

Fikret Akin

Founder 

Karima Mulder

Co-owner / Projectmanager

Hanne Bakker

Communicatiemedewerker

Ryan Boer

Grafisch vormgever

Lotte Hein

Grafisch vormgever

Nicole Riddle

Grafisch vormgever

Lusano Pieters

Foto- & Videograaf

Aniek Wessel

Fotograaf

Marco Rinia

Webdeveloper

Fabian Samseer

Grafisch vormgever

WIJ BOUWEN, ONTWERPEN EN CREËREN STERKE MERKEN.

MERKEN DIE WE HEBBEN VERSTERKT

THE BRANDS.

WIJ LEIDEN TALENTEN OP

ERKEND LEERBEDRIJF.

Brand for Life is een erkend leerbedrijf. Wij bieden stageplekken aan op mbo- en hbo-niveau in de volgende vakgebieden: marketing, communicatie, commercieel en grafisch ontwerp. Tijdens een stage werk je samen met het team aan opdrachten voor échte opdrachtgevers.  Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Wij leiden je op tot een professional in het vak tijdens een uitdagende, leerzame en vooral gezellige stage met doorgroeimogelijkheden.

GRATIS DOWNLOADEN

BRAND FOR LIFE
INHAAKKALENDER 2024.

Vul hieronder je gegevens in en ga direct aan de slag.