LIFE!

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN.

Wij streven ernaar om niet alleen ondernemers, maar ook de mens in het algemeen
te helpen en ondersteunen waar het kan. Daarom staat LIFE! centraal binnen ons bedrijf.
Met LIFE! zetten wij ons in voor alles wat ten goede komt van het leven.

VERBINDING, PLEZIER EN STEUN

SAMEN KOMEN WE VERDER.

Wij vinden het belangrijk om op een bewuste manier in de maatschappij een rol te spelen en hierin verantwoordelijkheid te nemen. Zorgdragen voor onze mensen, relaties, klanten, maar ook het milieu.

Zo houden wij er rekening mee dat we zuinig moeten zijn op het milieu en deze zo min mogelijk moeten belasten. Verder staan een plezierige werksfeer en onderlinge verbinding hoog bij ons op de agenda. Verbinding binnen het team, maar ook met onze opdrachtgevers. Door mee te denken en ons met de volle 200% in te zetten gaan we voor een geslaagde samenwerking.

GOEDE DOELEN

WIJ STEUNEN MOOIE INITIATIEVEN.

In 2022 waren wij trotse (shirt)sponsor van team Zwollemalen, dat meedoet aan HomeRide om geld op te halen voor het Ronald McDonald huis Zwolle. HomeRide is een wielrentocht van het Ronald McDonald Kinderfonds. De deelnemers gaan in maar liefst 24 uur een tocht van 500 kilometer afleggen. Met de inzet en opbrengst zorgen de deelnemers ervoor dat de duizenden gezinnen, die jaarlijks in de Ronald McDonald huizen verblijven, dicht bij hun zieke of zorg intensieve kind kunnen zijn. Een super mooi initiatief! We zijn er ook erg trots op dat we hier een steentje aan bij kunnen dragen.

SAMEN IN DE REGIO

LOKAAL BETROKKEN.

Brand for Life is trotse sponsor van de lokale voetbalverenigingen Zwolsche Boys en VV Wijthmen. Daarnaast hebben wij onze naam verbonden aan een eigen zaalvoetbalteam, dat zelfs meerdere malen kampioen is geworden in het Brand for Life tenue. De komende jaren kijken we naar nog meer mooie organisaties in de regio, die we door middel van sponsoring kunnen ondersteunen. Wij staan open voor leuke ideeën en initiatieven.

GERECYLED & MILIEUVRIENDELIJK

DUURZAME PROMOTIE.

Als maatschappelijk verantwoord bedrijf in onze branche gaat onze inzet verder dan het versterken van merken; we willen ook onze planeet beschermen. Wij vinden het belangrijk om op een bewuste, duurzame en milieuvriendelijke manier te ondernemen. Daarom bestaat ons assortiment aan promotieartikelen uit producten die gerecycled zijn of door middel van duurzame materialen zijn geproduceerd.

Wij streven niet alleen naar kwaliteit, maar ook naar een eerlijke en duurzame wereld. Onze promotieartikelen zorgen niet alleen voor een glimlach bij de ontvanger, maar zijn ook nog eens goed voor het milieu! 

GRATIS DOWNLOADEN

BRAND FOR LIFE
INHAAKKALENDER 2024.

Vul hieronder je gegevens in en ga direct aan de slag.