BLOG.

VERVANG JE WEGWERPBEKER DOOR EEN DUURZAAM ALTERNATIEF.

Een goede kop koffie of thee op het werk is voor veel mensen toch wel een must in het leven. De een drinkt het voor de smaak, voor een ander is het om er de dag goed mee door te kunnen komen. De mogelijkheid voor het drinken van koffie en/of thee is voor velen essentieel in het dagelijks leven, en ook zeker op de werkvloer. Dit jaar zal er echter wat veranderen als het gaat om drinkwaren op kantoor, aangezien wegwerpbekers verdwijnen en herbruikbare mokken en bekers zullen dienen als duurzaam alternatief.

Sinds januari 2024 mogen er namelijk geen wegwerpbekers en -bakjes, die plastic bevatten, worden aangeboden op kantoren, bij bedrijven en instellingen. De reden voor deze nieuwe maatregel is om het zwerfafval te reduceren en te zorgen voor een schoner milieu. Jaarlijks worden er alleen al in Nederland zo’n 7 miljard plastic wegwerpbekers en voedselverpakkingen weggegooid.

Deze wetswijziging vraagt om aanpassingen binnen bedrijven en instellingen. De wegwerpbekertjes moeten worden vervangen door bijvoorbeeld klassieke keramische kopjes of herbruikbare bekers. Deze kun je na gebruik in de vaatwasser schoonmaken om het vervolgens weer te hergebruiken.

Drinken jullie op het werk al uit herbruikbaar drinkgerei? Heel goed! Mocht je nog op zoek zijn naar de juiste vervanger voor wegwerpbekers en -bakjes op jullie werkplek, dan hebben wij mooi alternatieven! Ons assortiment aan promotieartikelen bestaat onder andere uit diverse soorten drinkwaren, die op een duurzame manier zijn geproduceerd. Denk bijvoorbeeld aan een mooie mok, gepersonaliseerd voor jouw bedrijf! Je kunt er zelfs voor kiezen om per medewerker een mok met naam te laten ontwikkelingen. Mooi én ook nog eens goed voor het milieu!

Klik op onderstaand button om ons assortiment aan mokken, koffiekopjes en andere drinkwaren te bekijken.

GRATIS DOWNLOADEN

BRAND FOR LIFE
INHAAKKALENDER 2024.

Vul hieronder je gegevens in en ga direct aan de slag.