VEGTECH DESIGN.

Vegtech Design is specialist in premium buitenkeukens, design tafels en stoelen. De showroom van Vegtech Design zit gevestigd in Zwolle en beschikt over een greep uit het gehele assortiment. Naast standaard modellen biedt Vegtech Design ook op maat gemaakte meubels en buitenkeukens. De producten zijn strak, minimalistisch en van goede kwaliteit.

BRAND CASE.

Opdrachtgever:
Vegtech Design

Diensten:
Social media marketing, website beheer.

Om goed zichtbaar te zijn én te blijven kwam Vegtech Design bij ons met het verzoek of wij ondersteuning konden bieden bij het beheren van hun social media kanalen. Er was al een Facebook en Pinterest pagina aanwezig, maar deze werd niet gebruikt door weinig tijd en minimale kennis. We zijn aan de slag gegaan met het optimaliseren van deze pagina’s en hebben het beheer van de kanalen op ons genomen. In een latere fase zijn we ook gaan ondersteunen bij het toepassen van diverse wijzigingen op hun website. Op deze manier zijn de website en social media kanalen altijd up-to-date!

SOCIAL MEDIA MARKETING

Het doel met onze social media hulp is om door middel van een nauwe samenwerking structurele en gerichter actief te zijn op social media en hierdoor Vegtech Design en hun producten op de kaart te zetten. Als eerste hebben we er voor gezorgd dat de bestaande social media accounts op Pinterest en Facebook juist werden ingesteld en over de juiste informatie werden voorzien. Daarnaast hebben we ook een Instagram account aangemaakt en ingesteld.  Verder hebben we diverse omslagfoto’s en hoogtepunt covers gecreëerd om de social media kanalen een moderne en creatieve uitstraling te geven. De vormgeving van deze designs zijn gebaseerd op het logo en huisstijl van Vegtech Design.

Na het aanmaken en juist instellen van de zakelijke social media accounts voor Vegtech Design hebben we het totale beheer op ons genomen. Dit houdt in dat we wekelijks social media berichten bedenken, de teksten schrijven, designs ontwerpen, de berichten publiceren, analyseren en dat we boven op de inkomende berichten en reacties zitten. Regelmatig zijn we met Vegtech Design in contact over de ontwikkelingen binnen het bedrijf, over de producten en over eventuele nieuwtjes. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van wat er speelt en kunnen we sneller inhaken op bepaalde kansen. Door onze ondersteuning kan Vegtech Design zich compleet focussen op hun dienstverlening én toch nog online zichtbaar zijn!

De social media berichten die we wekelijks voor Vegtech Design delen, delen we organisch. Wanneer er een actie is of een bepaald product mag extra onder de aandacht komen, dan zetten we ook advertenties op. De advertenties stellen we gericht op waarbij we de doelgroep specifiek targeten. Hierdoor zorgen we voor meer naamsbekendheid, meer verkeer naar de website en interesse in de aangeboden producten.

WEBSITE BEHEER

Vegtech Design beschikt over een website die informatie geeft over het bedrijf en de aangeboden producten. Het is natuurlijk van belang om een website actueel te houden, zodat bezoekers altijd relevante informatie lezen. Om dit te kunnen bewerkstelligen voeren wij op aanvraag wijzigingen door op de websites. Zo plaatsen we nieuwsberichten, passen we de openingstijden aan rond vakanties en voeren we productwijzigingen door.

GRATIS DOWNLOADEN

BRAND FOR LIFE
INHAAKKALENDER 2024.

Vul hieronder je gegevens in en ga direct aan de slag.