TUKKERS HRM.

Tukkers HRM is een bedrijf dat zich bezighoudt met personeelszaken. Het bedrijf is opgericht door Jan Tukkers. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in het HR-vak. Met Tukkers HRM begeleidt en adviseert Jan diverse bedrijven bij verschillende HR-vraagstukken. Daarnaast is Jan vertrouwenspersoon en arbeidsmediator. Het bedrijft wordt gekenmerkt door de persoonlijke, betrouwbare en integere aanpak met advies op maat.

BRAND CASE.

Opdrachtgever:
Tukkers HRM

Diensten:
Design, webdevelopment, copywriting & beheer, social media marketing, fotografie.

Jarenlang heeft Jan Tukkers in verschillende rollen gewerkt binnen het HRM-vak. Van HR-manager tot aan HR-businesspartner en -beleidsadviseur. In 2021 heeft Jan de stap gezet om zijn kennis en ervaring te delen door middel van zijn eigen onderneming, Tukkers HRM. Jan heeft ons daarom benaderd met het verzoek om een logo, huisstijl en website te ontwikkelen voor zijn bedrijf. In een latere fase hebben wij diverse zakelijke social media accounts aangemaakt en ingesteld en hebben we het beheer van deze kanalen op ons genomen. Daarnaast hebben we een foto reportage gerealiseerd. De foto’s worden gebruikt voor op de website en de social media kanalen van Tukkers HRM.

LOGO & HUISSTIJL

Allereerst zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling van het logo en de bijbehorende huisstijl. We hebben het met Jan gehad over zijn visie, wensen en dienstverlening. Verder heeft Jan zijn voorkeur voor de kleur groen uitgesproken. De kleur groen geeft een frisse en vriendelijke uitstraling. Daarnaast is Jan een geboren Groninger en heeft hij een positief gevoel bij deze kleur. Op basis van het gesprek wisten we wat het bedrijf moest gaan uitstralen en in welke stijl we moesten denken. Het nieuw ontworpen beeldmerk wordt gekenmerkt door een persoon die een arm om een ander heen slaat. Dit staat voor verbinding en de helpende hand. Het beeldmerk representeert op deze manier de ondersteuning die Tukkers HRM biedt aan bedrijven op het gebied van HR. We hebben gekozen voor een duidelijk en rustgevend font. Ook de slogan hebben we op een overzichtelijke manier verwerkt in het logo. Naast het logo hebben we ook een visitekaart ontworpen en bedrukt. De stijl van het logo hebben we doorgetrokken naar het design voor de visitekaart.  De contactgegevens zijn op een overzichtelijke manier weggezet.

WEBDEVELOPMENT, COPYWRITING & BEHEER

Na de ontwikkeling van het nieuwe logo en de bijpassende stijl, zijn we aan de slag gegaan met het bouwen van een nieuwe website. Het doel van de website is om mensen te informeren over Jan, zijn expertise en dienstverlening. De huisstijl en bijbehorende elementen hebben we volledig doorgetrokken naar de website. De website bestaat uit verschillende pagina’s, waaronder een pagina die informatie geeft over Jan Tukkers en pagina’s die uitleg geven over zijn dienstverlening.

Daarnaast hebben we ook een pagina aangemaakt met diverse blogitems. Op deze pagina kan men blogs en artikelen lezen die betrekking hebben tot de diensten die Tukkers HRM aanbiedt.  De websiteteksten hebben we op basis van Jan zijn input geschreven en overzichtelijk weggezet op de website. In de eerste fase hebben wij op wens van Jan gebruik gemaakt van stockfoto’s die passen bij de organisatie.

In een latere fase hebben we verschillende zakelijke (portret)foto’s verwerkt op de website. Deze foto’s zijn door ons gerealiseerd. Hierover lees je meer onder het kopje ‘’Fotografie.’’ De pagina’s hebben een goede navigatie en zijn voorzien van buttons die de bezoekers door de website leiden. De website is volledig responsive en geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en laptop. Daarnaast zijn de pagina’s zo ingericht dat ze goed vindbaar zijn in zoekmachines.

Nu er een mooie website is gerealiseerd is het van belang om de website een lange tijd draaiende, veilig en actueel te houden. We hebben daarom het beheer van de website van Tukkers HRM op ons genomen. Dit houdt in dat we de plug-ins bijhouden, op aanvraag de website actueel houden door nieuwe content toe te voegen en eventuele wijzigingen doorvoeren.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Jan wilde met Tukkers HRM niet alleen met zijn website goed online zichtbaar zijn, maar ook door actief in te zetten op social media. Om te kunnen starten hebben wij een zakelijk Facebook en LinkedIn account aangemaakt voor Tukkers HRM. We hebben ervoor gezorgd dat de accounts beschikken over relevante en juiste gegevens. Daarnaast hebben we een omslagfoto ontworpen in verschillende formaten, zodat het toegepast kon worden op Facebook, maar ook op LinkedIn. De omslagfoto zorgt ervoor dat bezoekers van de accounts op een leuke en frisse manier binnenkomen.

Na het aanmaken en juist instellen van het zakelijke Facebook en LinkedIn account hebben we het totale beheer van deze kanalen op ons genomen. Dit houdt in dat we wekelijks social media berichten bedenken, de teksten schrijven, designs ontwerpen, de berichten publiceren, analyseren en dat we boven op de inkomende berichten en reacties zitten. 

Door het beheer uit handen te nemen van Jan zorgen we ervoor dat hij zich meer kan focussen op zijn dienstverlening en dat de social media kanalen van Tukkers HRM altijd actueel zijn. Door regelmatig verschillende berichten te delen blijft Tukkers HRM de doelgroep informeren over HR-gerelateerde zaken en het bedrijf. Ook zorgt het voor meer naamsbekendheid en meer verkeer naar de website. Regelmatig zijn we met Tukkers HRM in contact over de ontwikkelingen binnen het bedrijf en in zijn vakgebied. Op deze manier zijn we altijd op de hoogte van wat er speelt en kunnen we sneller inhaken op bepaalde kansen.

FOTOGRAFIE

Om de website en social media kanalen een persoonlijke touch te geven zijn we op pad gegaan met Jan om een mooie en zakelijke fotoreportage te realiseren. We hebben verschillende foto’s van Jan gemaakt in diverse settingen. De foto’s zijn verwerkt op de website en worden gebruikt voor de content op social media. Met de foto’s wordt er meer kracht gegeven aan de social media berichten en de websitepagina’s. Door personen op de foto te zetten krijgen bezoekers van de website en social media kanalen gelijk een goede indruk van de mensen achter de organisatie en krijgen ze een gevoel bij het bedrijf.   

 

GRATIS DOWNLOADEN

BRAND FOR LIFE
INHAAKKALENDER 2024.

Vul hieronder je gegevens in en ga direct aan de slag.