RIBS COMPANY
NEDERLAND.

Ribs Company Nederland is een jonge, dynamische en laagdrempelige franchiseformule in Nederland. Hun assortiment bestaat o.a. uit spareribs, burgers en diverse kipsnacks. De franchiseformule onderscheidt zich in de bezorg- en afhaalbranche door het bereiden van hoogwaardige (vlees)producten. Inmiddels zijn er 10+ Ribs Company vestigingen in Nederland en is het doel om dit in 2023 te verdubbelen.

BRAND CASE.

Opdrachtgever:
Ribs Company Nederland

Diensten:
Social media marketing

Ribs Company Nederland heeft grote ambities en is dan ook als franchiseformule erg groeiende. Een goede online zichtbaarheid waardoor een breder publiek wordt aangesproken is een onderdeel van het waarmaken van deze ambities. Ribs Company Nederland is bij ons gekomen met het verzoek of wij konden ondersteunen bij het vergroten van de online zichtbaarheid, maar ook bij het creëren van een herkenbare online huisstijl. Dit voor zowel Ribs Company Nederland als voor de vestigingen op individueel niveau.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Om de naamsbekendheid te vergroten en de franchiseformule nog meer op de kaart te zetten, zijn we gestart met het zakelijk inzetten van social media voor Ribs Company Nederland. We hebben een LinkedIn account aangemaakt en ingesteld.

Daarnaast hebben we de bestaande accounts op Facebook en Instagram actueel gemaakt en voorzien van de juiste en relevante gegevens. We hebben een online huisstijl gecreëerd die herkenbaar moet gaan zijn voor Ribs Company Nederland en haar vestigingen.

Het beheer van de social media accounts van de franchiseformule hebben we op ons genomen. Naast het vergroten van de naamsbekendheid is het doel ook om nieuwe franchisenemers te bereiken en te informeren. Met het beheer bedenken we wekelijks verschillende social media berichten waarbij we de teksten schrijven, designs ontwerpen, berichten publiceren, analyseren en waarbij we boven op de inkomende berichten en reacties zitten. De verschillende berichten variëren van informatie over het menu, de franchise en nieuwe vestigingen tot aan lopende acties en ontwikkelingen. De online huisstijl is zichtbaar op alle online content.

Naast het beheren van de social media kanalen van Ribs Company Nederland, ondersteunen we ook diverse vestigingen bij het inzetten van social media. We beheren de social media accounts, zetten gerichte advertenties op en geven marketingadvies. Op deze manier kan de franchisenemer zich focussen op het runnen van het bedrijf en hoeft een willekeurige werknemer deze extra werkzaamheden niet op zich te nemen. De franchisenemer heeft hierdoor ook een sparringpartner als het gaat om marketingactiviteiten. Daarnaast zorgen we er hiermee voor dat de online activiteiten van de verschillende vestigingen in één lijn zijn met elkaar. Dit zorgt ook voor herkenbaarheid bij de doelgroep.

BEN JE KLAAR OM JOUW MERK TE VERSTERKEN?

BEDRIJFSINFORMATIE.

Wilhelm Röntgenstraat 2
8013 NE Zwolle

(038) 369 00 32
info@brandforlife.nl

KVK-nummer: 66320534
BTW-nummer: NL001420644B41

WAAR WIJ GOED IN ZIJN.

REVIEWS.

Brand for Life scoort een 5 uit 5.
Bekijk hier de beoordelingen.

CONTENTKALENDER 2023.

ERKEND LEERBEDRIJF.

Copyright © Brand for Life.  Alle rechten gereserveerd.

GRATIS DOWNLOADEN

BRAND FOR LIFE
INHAAKKALENDER 2023.

Vul hieronder je gegevens in en ga direct aan de slag.