RHODOS STEENWIJK.

Rhodos Steenwijk is een Mediterraans restaurant dat al sinds 2002 een begrip is in Steenwijk en omgeving. Het restaurant is gevestigd in een prachtig monumentaal pand waarin vroeger een Latijnse school bevond. Men kan hier heerlijk tafelen en genieten van mooie kwaliteitswijnen en traditionele gerechten in een warme ambiance. Rhodos Steenwijk organiseert regelmatig diverse dinnershows met verschillende thema’s. Tijdens een dinnershow kan men genieten van live muziek en een 3-gangen diner. Dit is een uniek concept waardoor vele gasten uit het hele land het restaurant komen bezoeken.

BRAND CASE.

Opdrachtgever:
Rhodos Steenwijk

Diensten:
Webdevelopment, beheer & hosting, social media marketing, e-mailmarketing.

Om men te informeren over het restaurant en om goed vindbaar te zijn, kwam Rhodos Steenwijk bij ons met het verzoek om een nieuwe website te ontwikkelen. Daarnaast wilde Rhodos Steenwijk de doelgroep op verschillende manieren (blijven) bereiken. We hebben daarom het beheer van de social media kanalen van het restaurant op ons genomen en versturen regelmatig nieuwsbrieven naar het gastenbestand.

WEBDEVELOPMENT, BEHEER & HOSTING

Om meer bewustzijn te creëren, meer gasten aan te trekken en ze te informeren, zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een nieuwe website voor Rhodos Steenwijk. De website is op een overzichtelijke manier ingericht, zodat bezoekers zich gemakkelijk en snel door de website kunnen navigeren. De vormgeving van de website is in lijn met de stijl van het restaurant.

De website beschikt over verschillende pagina’s, waaronder: een pagina met informatie over het restaurant, een pagina met foto impressies, een pagina met de diverse menukaarten en een pagina met informatie over acties en dinnershows. Daarnaast bevat de website een reserveringsmodule waardoor men eenvoudig online een reservering kan plaatsen. We hebben social media buttons toegepast op de website die doorverwijzen naar de social media kanalen van Rhodos Steenwijk. Op elk apparaat is de website goed te bezoeken en de pagina’s zijn zo ingericht dat ze goed vindbaar zijn in zoekmachines.

Naast het ontwikkelen van de website, is de domeinnaam- en websitehosting ook via ons geregeld. Met onze hosting zorgen wij ervoor dat de website veilig is en blijft, en snel is. Daarnaast is het van belang dat een website actueel blijft en een lange tijd mee kan gaan. Om deze reden hebben we ook het beheer van de website op ons genomen. Dit houdt o.a. in dat we op aanvraag wijzigingen doorvoeren en nieuwe content toepassen.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Om de doelgroep te (blijven) bereiken hebben we een Instagram account aangemaakt en juist ingesteld voor Rhodos Steenwijk. Het restaurant maakte al een aantal jaar gebruik van Facebook. Ook dit account hebben we actueel gemaakt en voorzien van de juiste (contact)gegevens.

We hebben het beheer van beide kanalen op ons genomen. Dit houdt in dat we in overleg met onze contactpersoon van het restaurant, wekelijks berichten delen. We denken mee, bereiden de berichten voor en delen het op de diverse kanalen. Daarnaast houden we inkomende berichten en reacties in de gaten en reageren we hier in overleg op. Het Facebook account is inmiddels gegroeid naar 1500+ volgers en het Instagram account naar 1100+ volgers. Door gestructureerd diverse content te delen hebben we een grote community weten op te bouwen die regelmatig het restaurant bezoekt en actief reageert op de berichten die online worden gedeeld. De content bestaat o.a. uit berichten over het team, de dinnershows, gerechten en acties.

E-MAILMARKETING

Niet alleen wordt er ingezet op social media om de doelgroep te informeren en te bereiken. Regelmatig versturen we namelijk diverse nieuwsbrieven naar het opgebouwde gastenbestand van Rhodos Steenwijk.

De nieuwsbrieven zetten we op en we zorgen ervoor dat de inhoud goed en overzichtelijk wordt weggezet. De vormgeving van de nieuwsbrief is altijd in lijn met de huisstijl van Rhodos Steenwijk. De inhoud van de nieuwsbrieven schrijven we op basis van de aangeleverde informatie en wensen. We zorgen ervoor dat de nieuwsbrief naar de juiste adressen wordt verzonden en op een goede en duidelijke manier binnenkomt.  De inhoud van de nieuwsbrieven gaan voornamelijk over acties, feestdagen, nieuwtjes en dinnershows.

GRATIS DOWNLOADEN

BRAND FOR LIFE
INHAAKKALENDER 2024.

Vul hieronder je gegevens in en ga direct aan de slag.