PEPA COMPANY.

PEPA Company is een onafhankelijke partij die de particuliere- en zakelijke markt adviseert bij het kiezen en plaatsen van de juiste zonnepanelen. De factoren die hierbij een rol spelen zijn het product, de prijs, kwaliteit en installateur. Daarnaast kan PEPA Company ook diverse offertes controleren en beoordelen of zelf offertes voor je opvragen.

BRAND CASE.

Opdrachtgever:
PEPA Company

Diensten:
Advies, design, webdevelopment, copywriting & hosting, social media marketing, offline reclame & drukwerk.

Jarenlang heeft Pepe Elhorst Benites gewerkt als adviseur in de zonnepanelen-sector. Op den duur merkte hij dat steeds meer mensen zich aan het verdiepen waren in zonnepanelen en hier hulp bij nodig hadden. Mede hierdoor heeft Pepe de keuze gemaakt om te starten met zijn onderneming, PEPA Company. Al snel merkte hij dat er veel komt kijken bij het opzetten van een eigen onderneming en heeft hij onze hulp ingeschakeld. Zo hebben wij hem geadviseerd bij de naamcreatie, het logo en bijbehorende huisstijl ontworpen en bedrukt, de website gebouwd, de websiteteksten geschreven en een bedrijfspagina op Facebook aangemaakt.

ADVIES

De naam PEPA Company is niet zomaar ontstaan. Samen met Pepe hebben we gebrainstormd over de bedrijfsnaam. Tijdens de brainstormsessie hebben we allerlei kernwoorden verzameld die onder andere passen bij Pepe en zijn dienstverlening. We zijn dieper ingegaan op de visie en missie van het bedrijf. Uiteindelijk kwamen we uit bij PEPA Company waarbij PEP staat voor energie en de A staat voor advies. Dat Pepe zijn naam ook nog eens voorkomt in de bedrijfsnaam is een leuke bijkomstigheid.

LOGO & HUISSTIJL

Na het vaststellen van de bedrijfsnaam is het natuurlijk tijd voor de uitstraling en branding van de onderneming. We zijn allereerst bezig gegaan met het ontwerpen van een logo dat past bij PEPA Company. Zon, energie, lucht, duurzaamheid… Met deze woorden in ons achterhoofd kwamen we al snel op de conclusie dat het logo moest bestaan uit frisse kleuren. PEPA Company is een Zwolse onderneming en Pepe is daar ook trots op. In het logo hebben we er voor gekozen om een kleurovergang van blauw naar groen toe te passen. Zwolle wordt natuurlijk gekenmerkt door de blauwe kleur en bij de groene kleur wordt er al snel gedacht aan het milieu, energie en duurzaamheid. Het beeldmerk bestaat uit verschillende elementen die goed passen bij de dienstverlening. Zo kun je een zon, een dak en een zonnepaneel terugzien in het beeldmerk. Het lettertype dat is uitgekozen is krachtig en versterkt hiermee het logo. Naast het ontwerpen van een logo hebben we ook de visitekaart voor PEPA Company ontworpen en bedrukt. De frisse en krachtige stijl van het logo hebben we uiteraard doorgetrokken naar de visitekaart.

WEBDEVELOPMENT, COPYWRITING & HOSTING

Als je als bedrijf goed vindbaar wilt zijn en je doelgroep wilt informeren, dan is het van belang om een professionele website te hebben. Voor PEPA Company hebben we daarom ook een website mogen bouwen. De frisse huisstijl is volledig doorgetrokken naar de website en we hebben verschillende pagina’s aangemaakt, waaronder een pagina die gaat over Pepe, de dienstverlening, de tarieven en een pagina met contactgegevens. We hebben de websiteteksten geschreven vanuit Pepe zijn wensen, visie, missie en met het doel om mensen te informeren. Op deze manier bevat de website relevante informatie. Door de prettige navigatie kun je snel de juiste informatie vinden op de website. 

Verder beschikt de website over verschillende contact- en aanmeldformulieren. Bij het aanmeldformulier hebben we het mogelijk gemaakt dat mensen gelijk hun offertes kunnen uploaden en kunnen opsturen naar PEPA Company voor advies. Ook hebben we een WhatsApp button toegevoegd aan de website. Hierdoor kan er met één klik op de button contact worden opgenomen met het bedrijf. De website is van alle gemakken voorzien, technisch goed opgebouwd voor zoekmachines en via verschillende apparaten goed te bezoeken.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Pepe wil met PEPA Company graag online zichtbaar zijn én blijven. We hebben hem daarom geholpen met het aanmaken en instellen van een bedrijfspagina op Facebook. De huisstijl hebben we doorgetrokken naar het account. Zo hebben we een frisse omslagfoto ontworpen, zodat bezoekers op een leuke manier binnenkomen op het Facebook account van PEPA Company. Daarnaast hebben we alle contactgegevens en andere relevante informatie toegevoegd aan het account.

OFFLINE RECLAME & DRUKWERK

Naast het online zichtbaar zijn met de website en het Facebook account, wil PEPA Company ook offline goed zichtbaar zijn. We zijn daarom bezig gegaan met het ontwerpen en bedrukken van een flyer en het ontwerpen van twee reclameborden. De flyer bevat informatie over de dienstverlening van PEPA Company en de werkwijze. De twee reclameborden bevatten het strakke logo van PEPA Company en de contactgegevens. De frisse huisstijl is uiteraard doorgetrokken in al het reclamemateriaal. Op deze manier is alles in één stijl en herkenbaar.

GRATIS DOWNLOADEN

BRAND FOR LIFE
INHAAKKALENDER 2024.

Vul hieronder je gegevens in en ga direct aan de slag.