ONDERNEMERS-
VERENIGING OVB.

Ondernemersvereniging OVB is een vereniging voor ondernemers en ondernemingen van het bedrijventerrein Oosterenk, Vrolijkheid en Berkum in Zwolle. Met de vereniging verbinden zij netwerken aan elkaar en waken ze over het ondernemersklimaat. Elk jaar organiseren ze verschillende (sportieve) netwerkbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten delen ze informatie, ontwikkelingen en verbinden ze ondernemers met elkaar.

BRAND CASE.

Opdrachtgever:
Ondernemersvereniging OVB

Diensten:
Webdevelopment, beheer & hosting, e-mailmarketing en social media marketing.

De thema’s vitaliteit, duurzaamheid, mobiliteit, ondernemerschap en ontwikkeling staan centraal binnen Ondernemersvereniging OVB. Ze streven er dan ook naar om de meest vitale ondernemersvereniging van Nederland te worden. Om leden en potentiële leden te informeren over de thema’s die centraal staan en over ontwikkelingen binnen de vereniging, kwamen ze bij ons met het verzoek om een nieuwe website te ontwikkelen. Om de ondernemersvereniging nog meer op de kaart te zetten zijn we ook aan de slag gegaan met het beheren en uit handen nemen van de social media kanalen van Ondernemersvereniging OVB.

WEBDEVELOPEMENT, BEHEER & HOSTING

Om als ondernemersvereniging goed zichtbaar te zijn en leden te kunnen voorzien van relevantie informatie is een goedwerkende website van belang. We zijn daarom aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een nieuwe website voor Ondernemersvereniging OVB. Het doel van de website is vooral om te informeren. De website is daarom opgebouwd uit verschillende pagina’s, waaronder een pagina met informatie over de vereniging en het bestuur, een pagina met informatie over de geplande bijeenkomsten en een pagina met nieuwsitems. Op de pagina met informatie over de bijeenkomsten kunnen bezoekers zich inlezen over de inhoud van de bijeenkomst. Ook is het mogelijk om je als lid aan te melden voor een bijeenkomst. We hebben een pagina toegevoegd met de contactgegevens en inhoud over het lidmaatschap.

Daarnaast zijn er social media buttons verwerkt op de website die doorlinken naar de social media kanalen van Ondernemersvereniging OVB. Het design van de website wordt gekenmerkt door de frisse kleuren blauw en groen. Dit zijn de huisstijlkleuren van Ondernemersvereniging OVB en deze zijn doorgetrokken naar de gehele website. Groen heeft de boventoon op de website, waarbij de buttons en call-to-actions de blauwe kleur bevatten. Mede door de huisstijl, de overzichtelijke opbouw en navigatie heeft de website een frisse look en uitstraling gekregen. De foto’s die zijn toegepast op de website geven een goed beeld van de vereniging en activiteiten.  De website is goed te bezoeken via verschillende apparaten en de pagina’s zijn zo ingericht dat ze goed vindbaar zijn in zoekmachines.

Naast het ontwikkelen van een nieuwe website, is de domeinnaam- en websitehosting ook via ons geregeld. Met onze hosting zorgen wij ervoor dat de website veilig is en blijft, en snel is. Daarnaast is het van belang dat een website actueel blijft en een lange tijd mee kan gaan. Om deze reden hebben we ook het beheer van de website op ons genomen. Dit houdt in dat we back-ups maken van de website, op aanvraag wijzigingen doorvoeren en nieuwe content toepassen.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Om de ondernemersvereniging nog meer op de kaart te zetten hebben we een zakelijke Facebook, Instagram en LinkedIn pagina aangemaakt en ingesteld voor Ondernemersvereniging OVB. De accounts beschikken over de juiste contactgegevens en relevante informatie. We hebben een unieke omslagfoto en hoogtepunt covers ontworpen en toegepast op de social media kanalen. Hierdoor komen bezoekers op een leuke en frisse manier binnen op de accounts.

Na het aanmaken en juist instellen van de accounts hebben we het totale beheer van deze kanalen op ons genomen. Dit houdt in dat we wekelijks social media berichten bedenken, de teksten schrijven, designs ontwerpen, de berichten publiceren, analyseren en dat we boven op de inkomende berichten en reacties zitten.

De berichten die we opstellen en delen zijn gerelateerd aan de ondernemersvereniging, aan de thema’s die centraal staan, bijeenkomsten/activiteiten en ontwikkelingen. De designs die we ontwerpen voor social media zijn in één lijn met de huisstijl en erg herkenbaar voor de ondernemersvereniging.

Regelmatig zijn we in contact met onze contactpersonen vanuit Ondernemersvereniging OVB. Op deze manier blijven we altijd op de hoogte van wat er speelt, kunnen we meedenken en sneller inhaken op bepaalde kansen.

E-MAILMARKETING

Om er voor te zorgen dat de leden van Ondernemersvereniging OVB geen belangrijke nieuwtjes, ontwikkelingen of informatie over bijeenkomsten missen, versturen we regelmatig nieuwsbrieven.

De nieuwsbrieven zetten we op en we zorgen ervoor dat de inhoud goed en overzichtelijk wordt weggezet. De vormgeving van de nieuwsbrief is altijd in lijn met de huisstijl van Ondernemersvereniging OVB. De inhoud van de nieuwsbrieven schrijven we op basis van de aangeleverde informatie en wensen van de ondernemersvereniging. We zorgen ervoor dat de nieuwsbrief naar de juiste adressen wordt verzonden en op een goede en duidelijke manier binnenkomt bij de leden. 

De inhoud van de nieuwsbrieven gaan voornamelijk over aankomende bijeenkomsten, terugblikken van bijeenkomsten en over ontwikkelingen en nieuwtjes binnen de vereniging, maar ook over actuele gebeurtenissen die gerelateerd zijn aan het bedrijventerrein, de stad Zwolle of het ondernemerschap. 

GRATIS DOWNLOADEN

BRAND FOR LIFE
INHAAKKALENDER 2024.

Vul hieronder je gegevens in en ga direct aan de slag.