LOGO DESIGN DALFSEN.

Een logo is een belangrijke basis voor een krachtige uitstraling van jouw bedrijf of merk. Het is van belang dat er een idee achter het ontwerp zit, dat het de juiste uitstraling heeft en dat het herkenbaar is. Hetzelfde geldt voor de bijpassende huisstijl! Terugkerende kleuren, lettertypes, vormen en elementen zorgen voor één lijn, herkenbaarheid en versterkt de naamsbekendheid. Laat ons jouw merk versterken!

DE BASIS VAN EEN STERK MERK

LOGO & HUISSTIJL.

Wij worden blij van een creatief, betekenisvol en origineel logo. Wij ontwerpen dan ook van A tot Z en nemen jou mee in het proces. Wanneer we voor je aan de slag gaan met het ontwerpen van jouw logo, zullen we als eerste beginnen met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek gaan we jouw wensen en behoeften bespreken. We duiken dieper in jouw onderneming en waar het voor staat.

SAMEN WERKEN WE NAAR EEN STERK LOGO

DUIDELIJKE EN TRANSPARANTE AANPAK.

Op basis van het intakegesprek en onze creativiteit en expertise gaan we aan de slag met het ontwerpen van vier conceptlogo’s. Uit deze concepten maak jij een keuze. Soms zit het logo er gelijk al tussen, maar je kunt ook 1 á 2 logo’s uitkiezen die je aanspreken. We zullen dan vanuit deze logo’s toewerken naar een logo dat helemaal naar wens is. Het definitieve logo ontvang je van ons in verschillende bestanden en kleurcombinaties (mits gewenst). Ook ontvang je een basis stylesheet van het logo inclusief de kleurcodes en lettertypes.

DIENSTEN

WIJ DENKEN IN MOGELIJKHEDEN.

Huisstijl

Online Reclame

Offline Reclame

Drukwerk

GRATIS DOWNLOADEN

BRAND FOR LIFE
INHAAKKALENDER 2024.

Vul hieronder je gegevens in en ga direct aan de slag.