JDI-STUCWERK.

JDI-Stucwerk is een Zwols familiebedrijf dat zich richt op het leveren van stucwerk, schilderwerk en tv-wandmeubels op maat. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ze terecht voor de afwerking van een woning of bedrijfspand. Bij JDI-Stucwerk staan kwaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid centraal. Zo leveren ze een secure aanpak, staat transparantie en communicatie hoog in het vaandel en denken ze mee met klanten vanuit hun expertise.

BRAND CASE.

Opdrachtgever:
JDI-Stucwerk

Diensten:
Logo design, website development, copywriting, domein- en webhosting.

Het Zwolse familiebedrijf is opgericht in 2022. Om het merk te versterken en het bedrijf goed op de kaart te zetten, kwam JDI-Stucwerk bij ons met het verzoek om een professioneel logo te ontwerpen en een website te ontwikkelen. Het creëren van een professionele en herkenbare uitstraling en het vergroten van de naamsbekendheid en online zichtbaarheid waren hierbij het uitgangspunt.

LOGO DESIGN

JDI-Stucwerk is bij de start van het bedrijf bij ons gekomen om een professioneel logo te laten ontwikkelen. Een logo dat past bij de onderneming, zich onderscheidt en een sterke indruk achterlaat. We zijn aan de slag gegaan op basis van de wensen van het bedrijf en onze visie. De kleuren rood en zwart spraken JDI-Stucwerk aan, en deze hebben we dan ook verwerkt in het logo. De kleur rood wordt vaak geassocieerd met passie en kracht, terwijl de zwarte kleur staat voor professionaliteit en kwaliteit. Beide kleuren sluiten mooi aan bij de drijfveren en kernwaarden van het familiebedrijf. Bovendien bevat het logo elementen die de branche van het bedrijf goed weergeven. De combinatie van de twee gebruikte lettertypes zorgt voor een krachtige uitstraling en eenheid. Al met al is het een herkenbaar, sterk en creatief logo geworden dat past bij de organisatie en haar kernwaarden.

WEBSITE DEVELOPMENT

Na het creëren van het logo, werd het tijd voor het bedrijf om goed vindbaar te zijn, de naamsbekendheid te vergroten en de dienstverlening uit te lichten. Daarom zijn we daarna gestart met het ontwikkelen van een professionele website waarmee JDI-Stucwerk deze doelen kan bereiken.

De website bestaat uit meerdere pagina’s, waaronder een pagina met informatie over het bedrijf, hun kernwaarden en visie. Elke aangeboden dienst heeft een eigen pagina met relevante informatie, zoals de werkwijze. Bovendien bevat de website een galerij met ‘before & after’-foto’s van projecten. Hierdoor krijgen websitebezoekers direct een indruk van de kwaliteit van het werk van JDI-Stucwerk. De stijl van het logo is volledig doorgetrokken naar de website en alle pagina’s hebben een herkenbare en eenduidige stijl.

De websiteteksten hebben we op basis van input en wensen geschreven en op een overzichtelijke manier weggezet. Verder beschikt de website over een contactformulier waarmee websitebezoekers eenvoudig en snel contact kunnen opnemen met het bedrijf. Ook hebben we social media-knoppen geïntegreerd op de website, die doorverwijzen naar de social media-kanalen van JDI-Stucwerk. De website is geoptimaliseerd voor zoekmachines en is geschikt voor gebruik op verschillende apparaten.

Al met al is het een mooie website geworden die in lijn is met de huisstijl en websitebezoekers uitgebreid informeert over het bedrijf, de dienstverlening en de gerealiseerde projecten.

GRATIS DOWNLOADEN

BRAND FOR LIFE
INHAAKKALENDER 2024.

Vul hieronder je gegevens in en ga direct aan de slag.