BISTRO DE
STADSHOEVE.

Bistro de Stadshoeve is gevestigd in de Zwolse wijk Stadshagen en staat middenin Park de Stadshoeve. Het is het eerste restaurant van Zwolle met een EKO-keurmerk, waarbij het concept is gericht op biologische gerechten en dranken. Gasten kunnen bij de bistro terecht voor een kop koffie, lunch, maar ook voor diner. Daarnaast is Bistro de Stadshoeve af te huren voor verschillende zakelijke en particuliere bijeenkomsten.

BRAND CASE.

Opdrachtgever:
Bistro de Stadshoeve

Diensten:
Social media marketing en Fotografie.

Bistro de Stadshoeve biedt een plek waar jong en oud kan genieten van de mooie groene omgeving van het park en lekker eten en drinken. Om hun doelgroep te kunnen bereiken en informeren over het biologische concept en de mogelijkheden bij Bistro de Stadshoeve, kwamen zij bij ons met het verzoek om de online zichtbaarheid en vindbaarheid te verbeteren. Wij zijn daarom aan de slag gegaan met het beheren van de social media kanalen van de bistro en om de online uitstraling nog meer te versterken hebben we ingezet op professionele fotografie.

SOCIAL MEDIA MARKETING

De bistro beschikt zowel over een zakelijk Instagram-account en een Facebook-pagina, waar wij het beheer van op ons hebben genomen. Het doel van de social media activiteiten voor Bistro de Stadshoeve is om online beter zichtbaar en vindbaar te zijn, zodat zij de doelgroep goed kunnen bereiken en kunnen informeren over actuele informatie en mogelijkheden. Wij zijn allereerst bezig gegaan met het updaten en actueel maken van de bestaande accounts, en het ontwikkelen van een unieke en herkenbare online huisstijl voor de bistro.

Het social media beheer voor Bistro de Stadshoeve houdt in dat wij wekelijks twee berichten delen op Facebook en Instagram. Hiervoor bedenken we de thema’s, schrijven wij de teksten, ontwerpen we creatieve designs, publiceren we de uiteindelijke berichten en analyseren we de resultaten. Om overal dezelfde herkenbare uitstraling te creëren zorgen we ervoor dat alle social media berichten zijn ontworpen in één herkenbare stijl, op basis van de huisstijl van Bistro de Stadshoeve. Inhoudelijk zijn de berichten gefocust op het biologische concept, het promoten van de menukaarten en diverse arrangementen, en het uitlichten van de ligging en omgeving van de bistro, namelijk het Park de Stadshoeve.

Door op regelmatige basis contact te hebben met een vast contactpersoon, zorgen we ervoor dat we altijd up-to-date zijn van nieuwe ontwikkelingen omtrent de bistro en kunnen we hier direct op inhaken wanneer dat relevant is. Zo worden er geen kansen gemist! Met onze social media beheer dienstverlening zijn we in staat hen te ontzorgen op het gebied van social media marketing, zorgen we ervoor dat Bistro de Stadshoeve online goed aanwezig is, en dat het team zich kan focussen op eigen werkzaamheden.

FOTOGRAFIE

Om een nóg krachtigere uitstraling te creëren voor Bistro de Stadshoeve zetten wij in op professionele fotografie. De professionele foto’s kunnen voor meerdere communicatiedoelen gebruikt worden, waaronder voor social media en voor op de website. Denk aan foto’s van het interieur, de ligging en omgeving, gerechten en dranken, en het team. Met zulke foto’s zorgen wij ervoor dat de doelgroep een goed beeld kan krijgen van de sfeer van de bistro en wat de mogelijkheden zijn.

GRATIS DOWNLOADEN

BRAND FOR LIFE
INHAAKKALENDER 2024.

Vul hieronder je gegevens in en ga direct aan de slag.