BIJ NE9EN.

Bij Ne9eN is een horecaonderneming gevestigd in het dorp Heino. Bezoekers kunnen er terecht voor lunch en diner, en men kan gebruikmaken van de bowlingbaan. Daarnaast beschikt Bij Ne9en over een aantal zalen die gehuurd kunnen worden voor feesten, evenementen en verschillende bijeenkomsten. Zelf organiseert Bij Ne9eN ook jaarlijks diverse evenementen met verschillende thema’s en artiesten.

BRAND CASE.

Opdrachtgever:
Bij Ne9eN

Diensten:
Social media marketing en design & drukwerk

De Heinose horecaonderneming biedt vele mogelijkheden en wil dan ook graag naar buiten brengen wat zij allemaal voor hun gasten kunnen betekenen. Om (online) goed vindbaar en aanwezig te zijn én te blijven, en om de doelgroep te bereiken, kwam Bij Ne9eN bij ons met het verzoek om hun social media accounts te beheren en ondersteuning te bieden bij verschillende designs en drukwerk.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Voor Bij Ne9eN beheren we hun zakelijke Instagram-account en Facebook-pagina, met als doel de online zichtbaarheid te vergroten, de aanwezigheid te versterken en de doelgroep te bereiken en te informeren over actuele en relevante informatie. De horecavoorziening beschikte al een aantal jaar over de social media accounts, maar publiceerden hier niet met regelmaat berichten op. Bij de start hebben we dan ook eerst de accounts onder de loep genomen, actueel gemaakt en voorzien van de juiste (contact)gegevens en huisstijl.

Het beheer van social media houdt in dat we wekelijks berichten delen op de kanalen van Bij Ne9eN. Hiervoor bedenken we de thema’s, schrijven wij de teksten, ontwerpen we de designs, publiceren we de berichten en analyseren we deze. Daarnaast houden wij inkomende berichten en reacties in de gaten. We ontwerpen de social media-uitingen altijd volgens de huisstijl van Bij Ne9eN voor consistentie en herkenbaarheid. De focus in de berichten ligt op het promoten van de horecavoorziening, waaronder bowlen, de feestzalen, evenementen en lunch/diner mogelijkheden. 

Wekelijks hebben wij contact met een vast contactpersoon, zodat we elkaar up-to-date kunnen houden over nieuwtjes, ontwikkelingen en de social media activiteiten. In dit specifieke geval dienen wij met deze dienstverlening als versterking, waarbij Bij Ne9eN zelf ook berichten deelt. Naast het delen van organische social media berichten zetten we ook verschillende social media advertenties op voor Bij Ne9eN. Het doel van deze advertenties is om nog gerichter de doelgroep te bereiken. Zo zetten we bijvoorbeeld social media advertenties op om evenementen te promoten, maar ook om de mogelijkheden van Bij Ne9eN uit te lichten en vacatures onder de aandacht te brengen.

DESIGN & DRUKWERK

Bij Ne9eN doet er alles aan om hun gasten een fijne tijd te bieden, waaronder ook een goede restaurantervaring. Een van de belangrijke aspecten waar dan aandacht aan besteed moet worden, is de manier waarop het menu wordt gepresenteerd. Zo zijn we voor Bij Ne9eN aan de slag gegaan met het ontwerpen van een nieuwe strakke menukaart die overzichtelijk is en past bij de huisstijl van het restaurant. Verder hebben we ervoor gezorgd dat alle informatie op de juiste manier werd vermeld.

Naast het ontwerpen van de menukaarten hebben wij deze ook bedrukt. Voor het bedrukken hebben we, op basis van de wensen van de opdrachtgever, onderzoek gedaan naar verschillende soorten (gebruiksvriendelijke) materialen en een geschikte afwerking uitgekozen. Op deze manier hebben wij Bij Ne9eN volledig ontzorgt op het gebied van design en drukwerk van de menukaarten.

GRATIS DOWNLOADEN

BRAND FOR LIFE
INHAAKKALENDER 2024.

Vul hieronder je gegevens in en ga direct aan de slag.