BERA HOME.

BERA Home is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in keukens, badkamers, kozijnen, raamdecoraties, terrasoverkappingen en zonweringen. De showroom van BERA Home zit gevestigd in Zwolle. Ze leveren kwalitatieve standaardproducten, maar ook producten op maat. Daarnaast kunnen ze de producten op locatie leveren en installeren.

BRAND CASE.

Opdrachtgever:
BERA Home

Diensten:
Design, webdevelopment, social media marketing.

BERA Home is bij ons gekomen met het verzoek om een nieuw logo te ontwerpen en een nieuwe website te ontwikkelen. Een nieuw logo voor een krachtigere uitstraling en een nieuwe website zodat bezoekers de producten op een overzichtelijke manier konden zien en informatie hierover konden inwinnen. In een latere fase hebben we diverse social media campagnes ontworpen en opgezet om zo meer bezoekers te krijgen naar de website en de showroom.

LOGO DESIGN

De wens was een krachtig en professioneel logo dat past bij de onderneming. Na het bespreken van de wensen en voorkeuren zijn we aan de slag gegaan met het logo design. Bij het nadenken over het kleurgebruik kwamen we al gauw bij de kleur rood terecht. De kleur rood wordt namelijk snel geassocieerd met kracht. Ook de kleur blauw roept vaak het gevoel van kracht en expertise op. Op wens van BERA Home hebben we de hoofddiensten onder het logo geplaatst. Het beeldmerk bestaat uit de B van BERA en H van Home. Het is een krachtig, passend, creatief en herkenbaar logo geworden.

WEBDEVELOPMENT

Na het creëren van een nieuw logo zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een nieuwe website. Het doel van de website is om bezoekers goed te kunnen informeren over BERA Home, de dienstverlening en vooral over de producten. De stijl van het logo is volledig doorgetrokken naar de website.

De website bestaat uit meerdere pagina’s, waaronder een pagina met informatie over de onderneming. Daarnaast hebben we aparte pagina’s aangemaakt voor elk product. Deze pagina’s bevatten informatie over het desbetreffende product en foto’s voor een impressie. Hierdoor kunnen bezoekers op een overzichtelijke manier informatie inwinnen over de producten.

Daarnaast hebben we diverse contactformulieren toegevoegd zodat bezoekers op een snelle en makkelijke manier direct contact kunnen opnemen met BERA Home.

De contactgegevens en openingstijden zijn prominent aanwezig. Verder hebben we social media buttons toegevoegd aan de website die doorverwijzen naar de social media kanalen van BERA Home.

Het is een strakke en overzichtelijke website geworden die een duidelijk beeld geeft van de producten en diensten. De website is geschikt voor mobiel, tablet en desktop en de websitepagina’s zijn op een bepaalde manier ingericht, zodat de website goed vindbaar is in zoekmachines.

SOCIAL MEDIA MARKETING

BERA Home heeft verschillende acties opgezet en kwam bij ons met het verzoek of wij hier meer kracht aan konden geven door het opzetten en ontwerpen van social media campagnes. We hebben verschillende creatieve ontwerpen gemaakt die aansloten bij de desbetreffende actie. Denk hierbij aan een opvallend ontwerp voor een actie m.b.t. Pasen en Black Friday. BERA Home heeft deze ontwerpen op een organische manier gedeeld op Facebook en Instagram. Om nog meer mensen te kunnen bereiken hebben wij met deze content diverse advertenties opgezet. De advertenties zijn gericht opgesteld en we hebben de doelgroep specifiek getarget. De advertentie werd getoond op Instagram, Instagram Stories en Facebook. Met de campagnes zijn er duizenden mensen bereikt waarvan een groot deel de weg wist te vinden naar de website.

GRATIS DOWNLOADEN

BRAND FOR LIFE
INHAAKKALENDER 2024.

Vul hieronder je gegevens in en ga direct aan de slag.