NIJMEIJER & NIJMEIJER.

Nijmeijer & Nijmeijer Finance en Consultancy (NNFC) is een financiële dienstverlener die bedrijven volledig ontzorgt op het gebied van Finance & Control. De onderneming is opgericht door Koen en Sander Nijmeijer en zit gevestigd in Zwolle. Zij zijn o.a. gespecialiseerd in accounting & reporting, budgeting & forecasting, en bieden advies en ondersteuning op het gebied van financial & business control en internal control. Hierbij focussen zij zich op een goed fundament met grip op de toekomst.

BRAND CASE.

Opdrachtgever:
Nijmeijer & Nijmeijer Finance en Constancy

Diensten:
Design.

Een logo is een belangrijke basis voor een krachtige uitstraling van een bedrijf. Koen en Sander Nijmeijer kwamen dan ook bij ons met het verzoek om een professioneel logo te ontwerpen voor hun nieuwe onderneming. Naast een logo hebben we ook verschillende huisstijlbestanden gecreëerd in dezelfde stijl.

LOGO & HUISSTIJL

De eerste indruk is het belangrijkste en een logo is iets wat als eerste wordt gezien van een bedrijf. Het is dus van belang dat het logo goed past bij het bedrijf en de juiste uitstraling heeft. Voordat we aan de slag zijn gegaan met het ontwerpen van een sterk en professioneel logo, zijn we dan ook het gesprek aangegaan met Nijmeijer & Nijmeijer Finance en Consultancy. We hebben gesproken over waar de onderneming voor staat en welke dienstverlening zij aanbieden.

Het doel was om een logo te ontwikkelen die passend is voor de financiële sector en een zakelijke en moderne uitstraling heeft. We hebben gekozen voor een duidelijk font waardoor de bedrijfsnaam goed naar voren komt. In het beeldmerk is de letter N twee keer verwerkt. De letter N is op een creatieve manier met elkaar verbonden, dit staat natuurlijk voor Nijmeijer & Nijmeijer. De verbinding tussen de oprichters van het bedrijf wordt hiermee goed benadrukt. De groene kleur in het logo staat voor groei en financiën en de zwarte kleur die is verwerkt zorgt vooral voor de formele touch.

 

Naast het logo hebben we diverse huisstijlbestanden ontworpen voor NNFC. Zo hebben we visitekaartjes, briefpapier, een PowerPoint template en factuurdocumenten gecreëerd. De stijl van het logo is in al het materiaal doorgetrokken. Hierdoor hebben alle documenten een duidelijke uitstraling die herkenbaar is en past bij de organisatie.

BEN JE KLAAR OM JOUW MERK TE VERSTERKEN?

BEDRIJFSINFORMATIE.

Wilhelm Röntgenstraat 2
8013 NE Zwolle

(038) 369 00 32
info@brandforlife.nl

KVK-nummer: 66320534
BTW-nummer: NL001420644B41

WAAR WIJ GOED IN ZIJN.

REVIEWS.

Brand for Life scoort een 5 uit 5.
Bekijk hier de beoordelingen.

CONTENTKALENDER 2023.

ERKEND LEERBEDRIJF.

Copyright © Brand for Life.  Alle rechten gereserveerd.

GRATIS DOWNLOADEN

BRAND FOR LIFE
INHAAKKALENDER 2023.

Vul hieronder je gegevens in en ga direct aan de slag.